Wat is Physalis voor bedrijf?

Physalis wordt geproduceerd door de Belgische firma KeyPharm die tevens producten fabriceert van het merk Biotona en Pureté bio.
Dit bedrijf ontwikkelt hoogwaardige gezondheids- en verzorgingsproducten met ingrediënten “rechtstreeks uit de Natuur”.

“Physalis is ontstaan vanuit een passie en een sterk geloof in wat de natuur ons allemaal te bieden heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat de natuur onze levenskwaliteit kan verbeteren. De missie van Physalis bestaat er dan ook in om het welzijn van de consument te verbeteren met doelgerichte, natuurlijke, wetenschappelijk onderbouwde voedingssuppletie en aromatherapie. Wie zich gezond voelt en weinig kwalen heeft, zit vaak ook beter in zijn vel, voelt zich energieker en zal dit ook uitstralen”.

Met de Physalis producten streven zij steeds naar het gebruik en ontwikkelen van 100% natuurlijke producten. Ze bevatten dan ook geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaakstoffen, lactose, gist en/of gluten. Ze zijn daarom ook minimaal bewerkt en zijn voorzien van een duidelijke ingrediëntenlijst met een volledige en transparante vermelding van elk toegevoegd ingrediënt.

Hun bedrijfsmotto is dat door middel van wetenschappelijk onderzoek en innovatie: “de enige correcte aanpak is om een maximum aan kwaliteit te koppelen aan een maximum aan duurzaamheid en een minimum aan belasting van mens en milieu”.

Ze garanderen de kwaliteit van hun producten door de béste ingrediënten te gebruiken, waarvan de werking wetenschappelijk onderbouwd is en deze door andere onafhankelijke laboratoria te laten annalyseren.

Ze dragen het Voedselveiligheid certificaat ISO 22000 en de IFS-norm voedselveiligheid (de International Featured Standard) waarvan de norm internationaal goedgekeurd is door de GFSI (Global Food Safety Initiative).

  

Voor de ontwikkeling van hun producten gebruiken zij natuurlijke – veelal gecertificeerd biologische, vegan of MSC – grondstoffen.
 EU-biolabel geeft aan dat de productie gebeurt volgens de strenge regels van de biologische landbouw, verwerking en verkoop.

 Ecogarantie® bestrijkt gebieden die niet door Europa worden geregeld, zoals onderhoudsproducten, cosmetica,…

 Cosmebio® staat garant voor cosmetica die respectvol is voor mens en milieu, met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en voornamelijk afkomstig van biologische landbouw.

  Vegan logo: producten met dit logo zijn vrij van dierlijke ingrediënten en er zijn geen materialen van dierlijke herkomst gebruikt bij de productie en ontwikkeling van het product. Bovendien is er bij de productie en ontwikkeling van het product geen gebruik gemaakt van dierproeven. 

  MSC-keurmerk certificeert duurzame visserij. MSC is een wereldwijde organisatie die samenwerkt met vissers, de visverwerkende industrie en -handel, wetenschappers, natuur- en milieuorganisaties en de consument om de meest milieuvriendelijke keuze voor vis en visproducten te promoten.

  Groene Punt-logo op een verpakking geeft aan dat de onderneming die het verpakte product op de markt brengt, een bijdrage betaalt aan Fost Plus voor de selectieve inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijke verpakkingen.

 

 

Onze service:

* Verzendkosten:
- Nederland € 4,95
- België & Duitsland € 10,95
Zonder (extra) transactie kosten bij betaling

* Gratis verzending:
- vanaf € 50,00 in Nederland
- vanaf € 70,00 naar België & Duitsland

* Gratis bezorgt in:
Sliedrecht en Papendrecht
(op afspraak)

* Levering binnen 1 dag
(mits voorradig)

* Cadeau zelf samen te stellen

* Gratis inpakken van cadeau's
(met inpakpapier, folie en lint)

Maak je eigen bedankt-cadeautje voor je gasten of cursisten!

Geef een zelf gevuld (honing) potje cadeau na afloop van een ceremonie, lezing of cursus, waarbij je je eigen tekst of bedankt-woorden schrijft, je eigen etiket of logo op het potje plaatst en creëer je eigen onvergetelijke dag!

Vragen?

Heb je een vraag of wil je advies, contacteer ons even......
📞: 06-48482478
📧: info@honing-en-zo.com

WEBWINKELKEURWIDGET

Onze merken:


APIBELLA

© 2016 - 2023 Honing-en-zo.com | sitemap | rss