Over ons

Wij, Raymond en Trix, zijn in 2011 begonnen met imkeren toen we in Sliedrecht zijn komen wonen. We bezitten enkele bijenkasten waar we onze eigen lokale honing van slingeren. In de loop der jaren zijn we gefascineerd geraakt in de bijzondere en heilzame werking van honingbij-producten op de gezondheid van mens en dier.

Deze puur natuurproducten op basis van HoningPropolisStuifmeelkorrels, bijenwas en/of Koninginnegelei bieden ons inwendig en uitwendig een geneeskrachtige en ondersteunende werking!

In 2016 zijn we gestart met deze webshop. Voordat we aan onze webshop producten toevoegen, lezen we ons altijd goed in over de gebruikte product ingrediënten, de productiewijze van de fabrikant en of dit bedrijf ook 'milieubewust' te werk gaat.

Wij vinden het belangrijk producten te verkopen die gemaakt zijn door gespecialiseerde fabrikanten in bijenproducten, zoals Aprolis, Propolia, PhytoTreat, Physalis, Burt's Bees.

De Mãnuka-honing die wij verkopen komt alleen van - door de Nieuw-Zeelandse overheid - gelicenseerd en goedgekeurde imkers, zodat fraude uitgesloten is en je échte Mãnuka-honing koopt bij ons.

Ons motto is dat wij staan voor eerlijkheid en openheid naar de klant toe, wat u ook terug kunt vinden in ons aanbod aan én uitgebreide informatie over de producten in onze webshop.

De honing die wij verkopen op de website is alleen koud geslingerd, niet verwarmd en dus "rauw" verwerkt.
Elke pure, zuivere honing zal in de loop der tijd gaan kristalliseren, dat is een natuurlijk proces, de honing is niet slecht geworden en kan weer au-bain-marie vloeibaar gemaakt worden. De kristalliatie geeft aan dat je zuivere en pure honing hebt gekocht.

 

Onze service:

* Verzendkosten:
- Nederland € 4,95
- België & Duitsland € 10,95
Zonder (extra) transactie kosten bij betaling

* Gratis verzending:
- vanaf € 50,00 in Nederland
- vanaf € 70,00 naar België & Duitsland

* Gratis bezorgt vanaf € 15,=
in Sliedrecht en Papendrecht

Vragen?

Heb je een vraag of wil je advies, contacteer ons even......
📞: 06-48482478
📧: info@honing-en-zo.com

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2023 Honing-en-zo.com | sitemap | rss