La Source - de Bron

Al 30 jaar levert La Source advies over biologische producten aan winkels en natuurgeneeskundigen:

“Ons bedrijf is uitgegroeid tot een Franse specialist in voedingssupplementen op basis van (groene) Propolis, stuifmeelpollen en plantenextracten.
Onze kennis in de productie van aromatherapieproducten is groot wat zich weerspiegelt in ons merk Éolésens.
We zijn ervan overtuigd dat de natuur een bron van gezondheid levert aan de mens, dat gezondheid en natuur een onafscheidelijk geheel zijn, daarom gebruiken wij haar hulpbronnen met het grootste respect in onze producten.

Onze Apibella producten zijn krachtig en effectief omdat ze gemaakt zijn van verschillende soorten Propolis, namelijk de bruine Propolis afkomstig uit Europa en de Groene Propolis afkomstig uit Zuid-Amerika (Brazilië). De verschillende botanische en geografische afkomst van beide soorten Propolis maken het mogelijk om te profiteren van de verschillende fenolzuren en flavonoïden die een heilzame en genezende invloed uitoefenen op en in het lichaam.

Ons bedrijf is gelegen in het 42e departement van de Loire Frankrijk in een groen en landelijke omgeving beschut tegen stedelijke en industriële overlast.

Wij geloven dat met de evolutie en herstructurering van de huidige markt, het gespecialiseerde Bio-netwerk een sociale en economische ethiek moet handhaven die de fundamenten van ons bedrijf behoudt.

In overeenstemming met de geldende Franse en Europese regelgeving is het ons doel om de consumenten producten te leveren voor hun welzijn en hun fysiologisch comfort, waarbij een optimaal niveau van kwaliteit en traceerbaarheid wordt gegarandeerd. Ons bedrijf is lid van SYNADIET en zet zich als zodanig in om gezondheidspreventie te bevorderen en te waarborgen door middel van voedingssupplementen en planten”.

Onze vestiging in Neulise en onze biologische kwaliteitsproducten zijn gecertificeerd door Qualité France Bureau Veritas.
Onze engagementlogo's zijn: AB, Bio Europe, Nature et Progres die allen de consument garanderen dat La Source als bedrijf zijn voorwaarden naleeft.

Van bij het begin af aan delen we met andere bedrijven in onze sector de overtuiging dat teelt op biologische wijze, duurzame ontwikkeling, bescherming van het milieu en de biodiversiteit de basis vormen voor de opbouw van een levensvatbare en concurrerende economische en sociaal model dat ons in staat stelt ons de toekomst voor te stellen door meer rekening te houden met de natuurlijke elementen en het welzijn van de planeet.

“Als we de natuur als onze gids nemen, zullen we nooit afdwalen" Cicero.

La Source, 91 Allée de L’innovation, 42590 Neulise, France
info@la-source.pro

Onze service:

* Verzendkosten:
- Nederland € 4,95
- België & Duitsland € 10,95
Zonder (extra) transactie kosten bij betaling

* Gratis verzending:
- vanaf € 50,00 in Nederland
- vanaf € 70,00 naar België & Duitsland

* Gratis bezorgt in:
Sliedrecht en Papendrecht
(op afspraak)

* Levering binnen 1 dag
(mits voorradig)

* Cadeau zelf samen te stellen

* Gratis inpakken van cadeau's
(met inpakpapier, folie en lint)

Maak je eigen bedankt-cadeautje voor je gasten of cursisten!

Geef een zelf gevuld (honing) potje cadeau na afloop van een ceremonie, lezing of cursus, waarbij je je eigen tekst of bedankt-woorden schrijft, je eigen etiket of logo op het potje plaatst en creëer je eigen onvergetelijke dag!

Vragen?

Heb je een vraag of wil je advies, contacteer ons even......
📞: 06-48482478
📧: info@honing-en-zo.com

WEBWINKELKEURWIDGET

Onze merken:


APIBELLA

© 2016 - 2023 Honing-en-zo.com | sitemap | rss