Baby- en Kindverzorging

Het bedrijf Burt's Bees gebruikt natuurlijke producten waarbij zij zelf als beleid hanteren dat "omdat we van de natuur nemen, deze moeten respecteren en behouden", wat je ook terug kunt vinden in de liefde voor hun producten.

Het product Physalis wordt geproduceerd door de Belgische firma KeyPharm die tevens producten fabriceert van het merk Biotona en Pureté bio. Dit bedrijf ontwikkelt hoogwaardige gezondheids- en verzorgingsproducten met ingrediënten “rechtstreeks uit de Natuur”.

La Source te Frankrijk, producent van Apibella, gebruikt Groene Propolis (Brazilië) naast bruine Propolis (Europa) in haar gezondheidsproducten.
De botanische en geografische oorsprong van beide soorten Propolis bevatten elk hun eigen bestanddelen aan fenolzuren en flavonoïden. Van groene Propolis is bekend dat er zich, qua hoeveelheid, meer fenolzuren en flavonoïden in de groene Propolis zitten dan in de Europese, bruine, Propolis.
La Source combineert beide Propolis soorten in hun producten waardoor de heilzame werking versterkt wordt en  zorgt voor een krachtige inwerking op het lichaam, zowel voor kind als voor volwassene.

Onze service:

* Verzendkosten:
- Nederland € 4,95
- België & Duitsland € 10,95
Zonder (extra) transactie kosten bij betaling

* Gratis verzending:
- vanaf € 50,00 in Nederland
- vanaf € 70,00 naar België & Duitsland

* Gratis bezorgt vanaf € 15,=
in Sliedrecht en Papendrecht

Vragen?

Heb je een vraag of wil je advies, contacteer ons even......
📞: 06-48482478
📧: info@honing-en-zo.com

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2023 Honing-en-zo.com | sitemap | rss