Wat is Propolia voor bedrijf?

              Expert in bijenproducten sinds 1979

In 1975 plaatst imker Marc-Alain Bernard in Clermont-l’Hérault Zuid-Frankrijk, enkele bijenkasten aan de oevers van het meer Salagou. In zijn enthousiasme voor de honingbij en de producten die het dier produceert is Marc-Alain gefascineerd geraakt in de natuurlijke werking van deze bijenproducten en met name van Propolis.

In 1979 start hij het SAS Apimab Laboratoires, zijn eigen laboratorium alwaar de geoogste Propolis gezuiverd wordt. In 1979 werd hun eerste product op de Franse markt uitgebracht en is hun assortiment aan voedingssupplementen alleen maar gegroeid.

In 1990 zijn ze gestart met het maken van lichaams- en gezichtsverzorgingsproducten op basis van Propolis, Koninginnegelei, honing, bijenwas en andere plantaardige ingrediënten waarvan minimaal 98% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn, zonder chemische toevoegingen en - conserveringsmiddelen.

Het bedrijf beheert zelf het volledige productieproces zodat zij de controle over de gebruikte grondstoffen in de producten kunnen uitvoeren door middel van onderzoek en ontwikkeling, ook hebben ze het verpakking- en logistieke proces in eigen hand.
De (biologische) grondstoffen kopen ze bij Franse landbouwers in waardoor het transport proces kort blijft en de zuiverheid gegarandeerd is.

Voordat de producten op de markt worden gebracht, worden ze getest in hun eigen laboratorium en tal van kwaliteitscontroles worden uitgevoerd op elk afgewerkt product.

In overeenstemming met de Europese verordening betreffende cosmetische producten worden hun producten niet op dieren getest.
Samen met professionals uit de dierenwereld hebben ze enkele verzorgingsproducten geproduceerd voor de huisdieren op basis van bijen-grondstoffen zoals Propolis, honing en bijenwas.

Ze voldoen aan zowel de Europese als de Franse wetgeving voor hun cosmeticaproducten, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen: EcocertAgence Bio en Cosmebio.

Aldus de directeur: "We garanderen dat onze producten Propolis bevatten die gecertificeerd is om de beste kwaliteit. Deze certificering verzekert u ervan dat onze Propolis is geselecteerd vanwege zijn diversiteit aan actieve ingrediënten. Daarom gebruiken we Propolis van betrouwbare bijenteeltpartners, welke gezuiverd en verwerkt wordt met behulp van unieke technieken en processen in ons eigen laboratorium. Het gebruik van de Propolia-producten biedt u de zekerheid van hoogwaardige producten gemaakt in Frankrijk, waarvan de belangrijkste grondstof, Propolis bevat". 

Onze service:

* Verzendkosten:
- Nederland € 4,95
- België € 10,95
Zonder (extra) transactie kosten bij betaling

* Gratis verzending:
- vanaf € 50,00 in Nederland
- vanaf € 70,00 naar België

Vragen?

Heb je een vraag of wil je advies, contacteer ons even......
📞: 06-48482478
📧: info@honing-en-zo.com

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2023 Honing-en-zo.com | sitemap | rss