Prijs Beste Biologische Producten 2021!

< startpagina < terug naar Kennisbank < terug naar Product fabrikanten

Prijs Beste Biologische Producten 2021.

Voor het 7e opeenvolgende jaar wint Propolia op donderdag 12 november 2020 de "The Best Organic Product"-prijs voor twee van haar biologische producten en wel:

  • de kalmerende orale mondspray "Propolis Intense" in de categorie "Voedingssupplementen": Een propoliscombinatie met biologische honing, eucalyptus en tijm, die de keel en mondholte verzacht en reinigt.
  • het haarmasker in de categorie "Haarverzorging": In een heerlijke en zachte geur van Tiare, herwint je haar al haar soepelheid en glans dankzij de kracht van de plantaardige ingrediënten van propolis, honing, Shea butter, Aloe Vera, amandel-, avocado- , abrikozen- en rozemarijnolie... Een essentieel haarverzorgingsproduct! De textuur van het Propolia haarmasker maakt dat slechts toepassing in kleine hoeveelheden nodig is om resultaat te leveren. Op lange termijn uiteindelijk een zeer economisch product dus!

Al 40 jaar lang heeft het Propolia-team formules gemaakt die rijk zijn aan actieve en natuurlijke ingrediënten geleverd door de honingbijen uit de bijenkasten. Het credo van het Propolia-team is om "producten te creëren die van nature rijk zijn aan actieve natuurlijke ingrediënten en bestanddelen", terwijl controversiële, chemische ingrediënten worden verwijderd.
Om deze productiewijze erkend te krijgen, onderwerpt Propolia zijn nieuwe producten al 7 jaar aan consumenten paneltesten dankzij het initiatief van Biotopia (het bedrijf achter het online magazine Bio à la Une) dat het "The Best Organic Products" label creëerde, een referentie-onderscheiding voorbehouden aan biologische en ecologische producten. Deze onderscheiding wordt elk jaar toegekend door Biotopia en beloont de beste biologisch geproduceerde producten.

Sinds 2014 hebben ze al 14 welzijns-, hygiëne- of cosmetische producten ontworpen en vervaardigd in hun Apimab Laboratories. Onder het merk Propolia hebben ze prijzen ontvangen voor het produceren van biologische producten:
Beste biologische producten 2021: de verzachtende mondspray en het haarmasker
Beste biologische producten 2020: Propolis moedertinctuur, tonic lotion en gezichtsreinigingsschuim.
Beste biologische producten 2019: het mondwater en de oosterse massagebalsem.
Beste biologische producten 2018: Royal Jelly-ampullen, zachte douchegel en de haarconditioner.
Beste biologische producten 2017: de oogcontour roller en de gel voor vermoeide benen.
Beste biologische product 2016: de gezichtsscrub.
Beste biologische product 2015: de milde/zachte shampoo.

Onze service:

* Verzendkosten:
- Nederland € 4,95
- België & Duitsland € 10,95
Zonder (extra) transactie kosten bij betaling

* Gratis verzending:
- vanaf € 50,00 in Nederland
- vanaf € 70,00 naar België & Duitsland

* Gratis bezorgt vanaf € 15,=
in Sliedrecht en Papendrecht

Vragen?

Heb je een vraag of wil je advies, contacteer ons even......
📞: 06-48482478
📧: info@honing-en-zo.com

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2023 Honing-en-zo.com | sitemap | rss