Ambachtelijk Houtsnijwerk

Hans van Oorschot is timmerman en meubelmaker van beroep. Hij werkt al jaren met allerlei verschillende houtsoorten. Hij tekent als hobby en is met professionele brandpennen zijn tekeningen gaan branden in hout. Hij zaagt en schuurt zijn planken zelf en gebruikt hiervoor verschillende houtsoorten. Het is een ambachtelijk werk wat élk product van Hans uniek maakt! Zijn assortiment aan creaties is zeer uitgebreid en gevarieerd. Hij maakt onderzetters, ontbijtborden, (wand) klokken, allerlei juwelen en nog veel meer.
Kijk hier even naar meer ontwerpen van Hans, veel ook in opdracht gemaakt voor klanten. Er zitten hele mooie exemplaren tussen.

Door een grote vraag naar zijn producten heeft Hans niet van al zijn creaties nog een voorraad liggen. Datgene wat hij niet voorrradig heeft wordt in opdracht - of per bestelling - gemaakt, hierdoor kan het zijn dat je bestelling wat later bij je aankomt. Maar je kunt mij altijd contacteren om te informeren hoeveel tijd het zal kosten om jouw gewenste product te laten maken door Hans.

Onze service:

* Verzendkosten:
- Nederland € 4,95
- België & Duitsland € 10,95
Zonder (extra) transactie kosten bij betaling

* Gratis verzending:
- vanaf € 50,00 in Nederland
- vanaf € 70,00 naar België & Duitsland

* Gratis bezorgt in:
Sliedrecht en Papendrecht
(op afspraak)

* Levering binnen 1 dag
(mits voorradig)

* Cadeau zelf samen te stellen

* Gratis inpakken van cadeau's
(met inpakpapier, folie en lint)

Maak je eigen bedankt-cadeautje voor je gasten of cursisten!

Geef een zelf gevuld (honing) potje cadeau na afloop van een ceremonie, lezing of cursus, waarbij je je eigen tekst of bedankt-woorden schrijft, je eigen etiket of logo op het potje plaatst en creëer je eigen onvergetelijke dag!

Vragen?

Heb je een vraag of wil je advies, contacteer ons even......
📞: 06-48482478
📧: info@honing-en-zo.com

WEBWINKELKEURWIDGET

Onze merken:


APIBELLA

© 2016 - 2023 Honing-en-zo.com | sitemap | rss