Garantie- & klachtenbeleid

Garantiebeleid:
- Op alle door ons geleverde producten is de Wettelijke Garantie van toepassing. Dat betekent dat U recht heeft op een product dat nieuw, compleet en onbeschadigd is bij aflevering.
- Mochten uw producten beschadigd zijn bij ontvangst of heeft U andere klachten, neemt U dan zo snel mogelijk contact met ons op. Maak foto’s van de beschadigde producten en mail ze naar ons zodat wij kunnen zien wat het probleem is.
- Emailberichten van U worden binnen twee dagen door ons beantwoord.
- U mag uw bestelling binnen 14 dagen retourneren. Lees voor de werkwijze hiervoor het Herroepingsrecht & retourneren beleid. Meldt uw verzoek hiertoe aan ons via een emailbericht.

Klachtenprocedure:
- Een klacht kunt U indienen door ons een email bericht te sturen.
- Uw klacht wordt binnen 2 dagen in behandeling genomen en beantwoord door ons.
- Wij gaan ervan uit met U tot een tevreden oplossing te komen, maar: Kunnen wij met elkaar niet tot een oplossing komen met betrekking tot uw klacht, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via: Webwinkelkeur Geschillen
- Ook is het mogelijk voor consumenten in de EU om klachten te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit platform is te vinden op: Europese Commissie
Heeft U nog vragen naar aanleiding van deze uitleg, stelt U ze dan gerust contact met ons op.

© 2016 - 2022 Honing-en-zo.com | sitemap | rss