Herroepingsrecht & Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. 
- Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij U eerst om ons een email bericht te sturen waarin U vermeldt welke producten U retour wenst te sturen. We vinden het wel prettig om te weten waarom U het product retour wil sturen, wellicht kunnen wij als webwinkel dan verbeteringen aanbrengen in onze werkwijze.
Gedurende deze termijn kunt U het product uit de verpakking halen. Echter heeft U het product gebruikt of uitgeprobeerd dan kunnen wij helaas vanwege hygiënische redenen dit product niet meer retour nemen en dus niet meer aan U vergoeden. Is de verpakking van het product beschadigd bij het retourneren, dan kunnen wij ook in dit geval het product niet meer aan U vergoeden.
- De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop U, of een door U aangewezen derde persoon anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als U in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop U, of een derde persoon anders dan de vervoerder, het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. 
- Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de "herroepings-mail" aan ons met het verzoek tot retourneren, dient U de producten terug te hebben gestuurd naar ons. Hiervoor krijgt U van ons via MyParcel een retourlink gemaild waarmee een retour label kan worden afgedrukt die U op het retourpakket kunt plakken. De retourzendkosten dient U zelf te betalen, deze vergoeden wij U niet. Voor de huidige tarieven zie PostNL.
- Print ons retourformulier uit van onze website en plaats het tevens in het retourpakket.
- Vanaf het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen laten wij U binnen 2 dagen weten welke geretourneerde producten vergoed worden. Indien niets beschadigd of gebruikt is zullen wij binnen 1 week uw betaling, met de door U betaalde verzendkosten bij bestelling, aan U retourneren. Dat gebeurt op hetzelfde bankrekeningnummer waarmee U uw bestelling bij ons betaald heeft. Tevens krijgt U van ons een creditfactuur gemaild waarin U kunt zien wat er vergoed wordt en om welk bedrag het gaat.

Uitsluiting van het herroepingsrecht geldt voor:
- producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.
- voor producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden.
- producten waarvan de verpakking beschadigd is.

Voor meer informatie kunt u onze Algemene Voorwaarden lezen en/of downloaden.

Onze service:

* Verzendkosten:
- Nederland € 4,95
- België & Duitsland € 9,50

* Gratis verzending vanaf:
- € 50,00 in Nederland
- € 65,00 naar België & Duitsland

* Levering binnen 2 werkdagen (mits voorradig)

* Geen (extra) transactie kosten bij betaling

Vragen?

Heb je een vraag of wil je advies, contacteer ons even......
📞: 06-48482478
📧: info@honing-en-zo.com

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2022 Honing-en-zo.com | sitemap | rss