Hydraterende producten

< startpagina < terug Verzorgingsproducten < terug Gezichtsverzorging

De natuurlijke, biologische ingrediënten in deze hydraterende gezichtsverzorgingsproducten van Propolia en Aprolis zorgen voor een herstellende, beschermende, verzachtende en revitaliserende werking op de huid. Door een unieke samenstelling en combinatie van verschillende natuurlijke, plantaardige ingrediënten wordt voor elk huidtype een unieke formule gecreëerd die de huid verzorgt en herstelt, maar zeker ook beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. 

Door toevoeging van meerdere bijenproducten in de gezichtsverzorgingsproducten -zoals Koninginnegelei, honing, Propolis en bijenwas- zorgt Propolia ervoor dat zij een unieke meerwaarde toevoegen aan hun verzorgingsproducten die hierdoor een diepere werking uitoefenen op het herstel en voeding van de huid. 

per pagina
 • Dagcrème normale huid, Biologisch
  Dagcrème normale huid, Biologisch

  Deze herstellende, hydraterende én beschermende dagcrème voor de normale huid is verrijkt met o.a. Propolis, Shea butter, bijenwas en gecombineerd met andere puur natuurlijke, plantaardige, biologische ingrediënten.

  Flacon 50ml

  € 22,50
 • Nachtcrème normale huid, Biologisch
  Nachtcrème normale huid, Biologisch

  De Koninginnegelei, Vitamine E. en actieve natuurlijke ingrediënten in deze crème, gecombineerd met de herstellende eigenschappen van de Jojoba-, Avocado- én Arganolie zorgen voor een vitale, zachte en frisse huid.

  Flacon 50ml

  € 26,50
 • Hydraterend serum, Biologisch
  Hydraterend serum, Biologisch

  Dankzij de vloeibare en snel doordringende textuur biedt dit hypoallergene serum alle voordelen van de biologische ingrediënten die voor bescherming, hydratatie en zachtheid van de huid zorgen.

  Airless dispenser 30 ml.

  € 28,95
 • Dagcrème droge huid, Biologisch
  Dagcrème droge huid, Biologisch

  Deze vochtinbrengende dagcrème voor de droge huid bevat natuurlijke biologische ingrediënten die zorgen voor de dagelijkse verzorgende behoefte van de huid en deze beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf.

  Flacon 50 ml

  € 25,75
 • Nachtcrème droge huid, Biologisch
  Nachtcrème droge huid, Biologisch

  Deze nachtcrème voor de droge huid bestaat uit biologische bestanddelen rijk aan antioxidanten en beschermende natuurlijke en plantaardige ingrediënten die versterkende en herstellende eigenschappen bevatten.

  Flacon 50 ml

  € 24,25
 • Revitaliserend serum, Biologisch
  Revitaliserend serum, Biologisch

  Een serum met anti-oxidanten uit koninginnegelei samen met verscheidene biologische ingrediënten vermindert zichtbaar rimpels en lijnen in het gezicht! Geschikt voor alle huidtypen.

  Airless dispenser 30 ml.

  € 33,90
 • Gezichtsmasker, Biologisch
  Gezichtsmasker, Biologisch

  Dit gezichtsmasker is ontwikkeld uit twee kleisoorten, welke de huid zuivert, hydrateert, kalmeert en tevens de opperhuid herstelt.

  Ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw.

  Pot 50 ml met spatel.

  € 16,50
 • Oogcontourroller, Biologisch
  Oogcontourroller, Biologisch

  Deze biologische oogcontourroller heeft biologische plantaardige ingrediënten, koninginnegelei en krachtige antioxidanten die een bewezen verjongende, revitaliserende werking op de huid hebben.

  Roller 15 ml.

  € 24,75
 • 'SOS' huidgel met propolis & plantaardige oliën, Biologisch
  'SOS' huidgel met propolis & plantaardige oliën, Biologisch

  Een gel welke kalmerend en verzachtend werkt op blauwe plekken, maar ook op jeukplekken veroorzaakt bijvoorbeeld door de processierups, huiduitslag of insectenbeten.
  Dermatologisch getest.

  Tube 30 ml.

  € 10,25
 • Kalmerende huidolie met propolis, Biologisch
  Kalmerende huidolie met propolis, Biologisch

  Een olie op basis van propolis, tegen een rood, branderige huid, huidirritatie, rode plekken, kleine ongelukjes en insectenbeten. Verstuiven op de huid en inmasseren op de gewenste plek.
  Dermatologisch getest.

  Spray 20 ml.

  € 9,40
 • Lippenbalsem met propolis, bijenwas & Shea butter
  Lippenbalsem met propolis, bijenwas & Shea butter

  Een natuurproduct gemaakt met volledig biologische ingrediënten. Herstelt en beschermt, geeft uw lippen hun soepelheid terug dankzij de ingrediënten van Shea butter, propolis, abrikozen olie en bijenwas.

  Lipstick 4 gram.

  € 5,25
 • Een helende gel met Mānuka-honing, Biologisch
  Een helende gel met Mānuka-honing, Biologisch

  Deze 100% natuurlijke gel die heelt en verzacht door de actieve ingrediënten van Mānuka-honing én Mānuka-olie, te gebruiken bij schaaf-, snij- en brandwonden, acne en andere huidproblemen.

  Tube 10 ml €11,95
  Tube 50 ml €20,95

per pagina
© 2016 - 2022 Honing-en-zo.com | sitemap | rss