Reinigende producten

< startpagina < terug Verzorgingsproducten < terug Gezichtsverzorging

De reinigende gezichtsverzorgingsproducten van Propolia zijn subliem samengesteld uit verschillende biologische en 100% natuurlijke ingrediënten voor de reiniging en verzorging van élk huidtype. Naast verschillende gezichtsproducten met een reinigende en zuiverende werking voor de opperhuid, heeft Propolia gezichtsproducten gecreëerd die zowel een beschermende als kalmerende werking uitoefenen op de opperhuid. Wij verkopen van Propolia gezichtsverzorgingsproducten voor de droge huid, de normale huid, voor de jonge/onzuivere huid (ideaal voor tieners) en voor een problematische huid zoals bij eczeem en/of rode plekken.

 • Schoonheidsfoutjes roll-on, Biologisch
  Schoonheidsfoutjes roll-on, Biologisch

  De SOS "schoonheidsfoutjes" corrigerende roll-on bevat alleen natuurlijke werkzame stoffen en bestaat voor 100% uit plantaardige ingrediënten. Ideaal voor de probleemhuid.

  Is dermatologisch getest.

  Roller 15 ml.

  € 12,45
 • Gezichtstonic, Biologisch
  Gezichtstonic, Biologisch

  Deze tonic met een subtiele bloemengeur van hamamelis en kamille, verwijdert onzuiverheden en biedt de huid alle werkzame natuurlijke stoffen voor een goede hydratering en een stralende huid. Dermatologisch getest.

  Fles 200 ml.

  € 15,10
 • Gezichtsschuim, Biologisch
  Gezichtsschuim, Biologisch

  Deze frisse en luchtige formule voor de dagelijkse gezichtsverzorging combineert de zuiverende kracht van de propolis met de hydraterende werking van Aloë Vera en de verkwikkende invloed van Groene thee.

  Schuimfles 100 ml.

  € 9,95
 • Gezichtsmelk, Biologisch
  Gezichtsmelk, Biologisch

  De biologisch gecertificeerde reinigingsmelk van Propolia verwijdert op milde wijze de make-up en onzuiverheden zonder een vettig laagje achter te laten.

  Ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw.

  Fles 200 ml.

  € 16,95
 • Gezichtsscrub, Biologisch
  Gezichtsscrub, Biologisch

  Deze gecertificeerde biologische gezichtsscrub die uit twee type korreltjes bestaat helpt de huid voorzichtig maar grondig te reinigen, ideaal voor de gevoelige huid.

  Tube 50 ml.

  € 14,50
 • Gezichtsmasker, Biologisch
  Gezichtsmasker, Biologisch

  Dit gezichtsmasker is ontwikkeld uit twee kleisoorten, welke de huid zuivert, hydrateert, kalmeert en tevens de opperhuid herstelt.

  Ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw.

  Pot 50 ml met spatel.

  € 16,50
 • Zeep met propolis, honing & Shea butter
  Zeep met propolis, honing & Shea butter

  Voor mensen met een gevoelige en problematische huid.
  Een milde, hydraterende zeep met verzachtende eigenschappen van Shea butter en bijenwas.

  Zeep 100 gram.

  € 3,99
 • Zeep met Mãnuka-honing, Shea butter, kokos- & olijfolie
  Zeep met Mãnuka-honing, Shea butter, kokos- & olijfolie

  Een natuurlijke zeep met olijfolie, kokosolie, Shea butter, zoete amandelolie en Mãnuka-honing (MGO 100+) hydrateert, verzorgt, is geschikt voor alle leeftijden en voor een gevoelige als droge huid.

  Zeep 100 gram.

  € 10,95
 • 7th Heaven Mãnuka-honey peel off masker
  7th Heaven Mãnuka-honey peel off masker

  Dit gezichtsmasker verzorgt en herstelt de huid, werkt ontsmettend, ondersteund de doorbloeding in de huid en bevordert de aanmaak van nieuwe huidcellen, een ideaal masker voor een onrustige en gevoelige huid.

  Zakje 10ml.

  € 1,75
© 2016 - 2022 Honing-en-zo.com | sitemap | rss