Haarverzorging

< startpagina < terug naar Verzorgingsproducten

De haarverzorgingsproducten van Propolia zijn samengesteld met de unieke ingrediënten uit de bijenkast en vervolgens verrijkt met natuurlijke en 100% plantaardige ingrediënten, zodat er voor elk hoofdhuid-type een verzorgende, hydraterende, voedende en/of reinigende formule is gecreëerd. Waar het ene haarverzorgingsproduct weer kracht en volume geeft aan het haar, beschermt en kalmeert het andere product de geïrriteerde en rode hoofdhuid (zoals bij roos). Het haarmasker heeft een voedende werking voor het haar met als resultaat weer prachtig glanzend haar!

 • Verzorgende shampoo, Biologisch
  Verzorgende shampoo, Biologisch

  Geeft volume en veerkracht aan het haar. Maakt slap haar weer soepel, geeft het glans en heeft een hydraterende werking. Met de heerlijke geur van honing en bamboe.
  SLS vrij.

  Flacon 200 ml €9,20
  Flacon 500 ml €23,90

 • Behandel shampoo, Biologisch
  Behandel shampoo, Biologisch

  Speciaal voor de geïrriteerde hoofdhuid. De eigenschappen van honing, propolis, klei, kamille en andere biologische ingrediënten kalmeren de hoofdhuid en werkt tegen roos.

  Flacon 200 ml €12,25
  Flacon 500 ml €27,50

 • Prijs "Beste Biologisch Product 2021!"

  Haarmasker, Biologisch
  Haarmasker, Biologisch

  De verschillende natuurlijke en plantaardige ingrediënten in dit haarmasker zorgen voor een milde werking op het haar, is voedend en versterkend, zorgt voor soepelheid en glans.

  Pot 200 ml €17,95
  Pot 500 ml €38,75

 • Vitaminen capsules voor het haar & nagels
  Vitaminen capsules voor het haar & nagels

  Capsules rijk aan selenium, zink, biergist, stuifmeelkorrels en vitamine B5, B6 en B8 die bijdragen aan het behoud van de normale conditie van het haar en de nagels.

  Pot 90 stuks

  € 18,60
 • Haar conditioner, Biologisch
  Haar conditioner, Biologisch

  Biologische honing gecombineerd met versterkende tarwe-eiwitten en appelciderazijn zorgt voor soepelheid en glans van het haar met antiklit eigenschappen.

  Tube 150 ml €11,50
  Flacon 500 ml €27,50

 • 7th Heaven Mãnuka-honey Rescue haarmasker
  7th Heaven Mãnuka-honey Rescue haarmasker

  Dit haarmasker met de herstellende Mãnuka-honing, de verzachtende Kokosolie en de voedende Abessijnse olie, voedt de haarwortels, herstelt het droge haar en geeft het weer veerkracht en glans.

  Inhoud: Zakje 25 ml.

  € 1,75
© 2016 - 2022 Honing-en-zo.com | sitemap | rss