Over ons

< Hoofdpagina >

Wij, Raymond en Trix, wilden het drukke Utrecht achter ons laten en zijn op zoek gegaan naar een huis met een grote tuin. Zo zijn we in 2010 in Sliedrecht terecht gekomen, waar we hobbymatig zijn begonnen met het imkeren nadat we in 2011 bij de Bijenvereniging van Dordrecht samen een imker opleiding zijn gaan volgen. Na het eerste jaar gestart te zijn met 2 bijenvolken hebben we nu ongeveer 12 tot 15 bijenkasten. 
Omdat wij geloven dat honingbijen qua gezondheid beter kunnen overwinteren op hun eigen honing en geven wij hun geen suikerwater mee tijdens hun winterrust.

Uit interesse voor álle producten die honingbijen zelf produceren in de bijenkast zijn we begonnen met een informatieve website over "de honingbij" - imkerij-van-de-baanhoek.nl -, waar we vertellen over de verschillende bijenrassen, maar ook over hun morfologie en levenswijze. Later hebben we dit uitgebreid met een webshop waarin we verschillende artikelen verkopen die gemaakt zijn van door honingbijen geproduceerde producten zoals honing, propolis, stuifmeelpollen, bijenwas en koninginnegelei. 
We staan voor zuivere, gezonde en biologische producten die verwerkt zijn in de gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten evenals de voedingssupplementen die wij aanbieden in onze webshop.
Bij de aanschaf van deze producten lezen wij ons eerst in over de ingrediënten in de producten, de productiewijze van de fabrikant én of dit bedrijf het milieu, flora/fauna en de mens respecteert en dus milieuvriendelijk werkt.

Wij staan voor eerlijkheid en openheid qua ingrediënten in onze producten en hebben kennis over en ervaring met de producten, wij  adviseren u graag bij eventuele vragen.....dus schroom niet om uw vragen te stellen en neem contact met ons op.

     

 

   

 

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2021 honing-en-zo.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel