Lavendel crème honing

Artikelnummer: WW1016
Vorige Artikel 6 van 6
€ 7,50 (inclusief 9% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 3 dagen.

Lavendel honing is afkomstig van de lavendel (akker) velden uit de Provence. Lavendel wordt geteeld voor de olie welke voor allerlei doeleinden wordt gebruikt. Zowel in de cosmetica als geurstof, in de aromatherapie, in de culinaire keuken en als etherische olie met zijn antiseptische werking. Door in de vloeibare lavendel honing een kleine hoeveelheid al fijn gekristalliseerde honing toe te voegen en deze gedurende een aantal dagen dagelijks meerdere keren te roeren wordt als eindproduct een lavendel crème honing gecreëerd.

Pot 450 gram.

Gemiddelde voedingswaarden per 100 gram: energie 1209 kJ/308 kcal, verzadigde vetzuren 0 gram, koolhydraten 75,5 gram waarvan suikers 75,1 gram, eiwitten 0,4 gram, Zout <0,1 gram.

Uit ontzag voor de honingbij en honing als natuurproduct, verwerkt Weyn's zijn honingproducten met passie en aandacht op ambachtelijke wijze. Weyn's heeft verschillende honingsoorten welke uit verschillende werelddelen komen. Hierdoor verschilt elke honingsoort van smaak als kleur. Alle honing wordt bij Weyn's gecontroleerd op het bevatten van anti-biotica en bestrijdingsmiddelen. Alle honing die Weyn's levert is vrij van deze middelen! Info: Kwaliteitsgarantie Weyn's.

Vanwege het feit dat in honing sporen kunnen voorkomen van de bacterie Clostridium botulinum wordt geadviseerd om geen honingproducten te geven aan kinderen onder 1 jaar, dit omdat hun darmflora nog niet voldoende ontwikkeld is om bestand te zijn tegen dit soort bacteriën.

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2021 honing-en-zo.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel