Munt crème honing

Artikelnummer: WW1456
Artikel 1 van 1
€ 4,75 (inclusief 9% BTW)
Voorraad 3 stuks

Deze munt honing is geoogst van de Argentijnse munt-plant. Door in de vloeibare munt honing een kleine hoeveelheid al fijn gekristalliseerde honing toe te voegen en deze gedurende een aantal dagen dagelijks meerdere keren te roeren wordt als eindproduct een munt crème honing gecreëerd.

Aan deze crème honing is geen kristalsuiker aan toegevoegd!

Inhoud: pot 250 gram.

Voedingswaarden per 100 gram: energie 1209 kJ/308 kcal, verzadigde vetzuren 0 gram, koolhydraten 75,5 gram waarvan suikers 75,1 gram, eiwitten 0,4 gram, Zout <0,1 gram.

Uit ontzag voor de honingbij en honing als natuurproduct, verwerkt Weyn's zijn honingproducten met passie en aandacht op ambachtelijke wijze. Weyn's heeft verschillende honingsoorten welke uit verschillende werelddelen komen. Hierdoor verschilt elke honingsoort van smaak als kleur. Alle honing wordt bij Weyn's gecontroleerd op het bevatten van anti-biotica en bestrijdingsmiddelen. Alle honing die Weyn's levert is vrij van deze middelen! Info: Kwaliteitsgarantie Weyn's.

Vanwege het feit dat in honing sporen kunnen voorkomen van de bacterie Clostridium botulinum wordt geadviseerd om geen honingproducten te geven aan kinderen onder 1 jaar, dit omdat hun darmflora nog niet voldoende ontwikkeld is om bestand te zijn tegen dit soort bacteriën. 

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2021 honing-en-zo.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel