Verzachtende mondspray met Propolis

Artikelnummer: Propolia
Artikel: 1 van 12 Volgende
€ 11,90 (inclusief BTW)
Voorraad: 3 stuks

Een samenstelling uit verschillende biologische ingrediënten zoals honing, propolis, eucalyptus en tijm die de keel en mondholte zowel verzachten als reinigen. Een ideaal product voor mensen die last hebben van de mond, zoals bij het hebben van aften, geïrriteerd tandvlees of een pijnlijke, geirriteerde keel. 

Geen GGO (genetisch gemanipuleerd organismes), geen synthetische toevoegingen, geen conserveringsmiddelen aan toegevoegd en geen kleurstoffen aan toegevoegd.

  • 100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: max. 15 sprays
- Propolis-extract 1,95 ml (2,1 gram)
waarvan propolis: 222 mg

Ingrediënten: gezuiverd propolis-extract* uit Europa (65,9%), honing* (34%), etherische oliën* van eucalyptus (Eucalyptus globulus Labill) en tijm (Thymus vulgaris L.).

Ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw
Product ingrediënten verklaringslijst.

Gebruiksaanwijzing: Goed schudden voor gebruik, 2 tot 3 verstuivingen per keer, 3 tot 5 keer per dag.

Inhoud: spray van 20 ml. 

Niet aanbevolen voor mensen die allergisch zijn voor bijenproducten, zwangere vrouwen en kinderen onder de 12 jaar.

Uitgebreide informatie is ook te vinden op Propolia.com

Tijm is een kleine bossige plant die groeit in struikgewas. Er zijn veel verschillende soorten (chemotypes) met verschillende voordelen. Propolia gebruikt (voornamelijk) tijm linalool in haar producten omdat het minder agressief is voor de huid. Het wordt ook gebruikt als etherische olie in de zuiverende sprays (voor de mond en de neus) en als extract in hun hoest/keel- en avondsiroop.

Eucalyptus komt oorspronkelijk uit Australië. Het staat bekend om de bijzondere geur van zijn bladeren. Door het eucalyptol in de bladeren krijgen ze een frisse geur, waardoor het het perfecte ingrediënt is voor mond- en neusverzorgingsproducten. 

 

© 2016 - 2022 Honing-en-zo.com | sitemap | rss