SOS bij mond-, tand- & huidproblemen

Artikelnummer: Propolia
Vorige Artikel: 3 van 12 Volgende
€ 12,30 (inclusief BTW)
Voorraad: 3 stuks

Een Eerste Hulp formule voor verlichting bij (acute) tandvleesproblemen, voor een natuurlijke reiniging van de mondholte en bij letsel, wondjes of uitslag op de huid.

Propolis heeft een reinigende werking op het tandvlees, maar ook op de keel! Honing en kaneel verzachten de mond en keel, terwijl kruidnagel van nature inwerkt op het pijnlijke tandvlees.
100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong (een Cosmos Natural gecertificeerd keurmerk)

Ingrediënten: Propolis cera 83,2%, honing, Cinnamomum cassia leaf oil (kaneel), Eugenia caryophyllus bud oil (kruidnagel), Rosmarinus officinalis leaf oil (rozemarijn), benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzyl cinnamate, benzyl salicylate, cinnamyl alcohol, cinnamal, coumarine, eugenol, limonene, linalool, water, alcohol.

Product ingrediënten verklaringslijst.

Gebruik: Schudden voor gebruik! Voor een lokale werking: met het pipetje of een wattenstaafje direct op de aangedane plek aanbrengen. Gebruik het als mondwater om de mondholte te ontsmetten door 1 tot 3 pipetten in een glaasje water te doen en er vervolgens de mond mee spoelen.

Inhoud: fles met pipet van 30 ml.

Niet aanbevolen voor mensen die allergisch zijn voor bijenproducten, zwangere vrouwen en kinderen jonger dan 6 jaar. Kan vlekken maken op kleding.
Deze formule bevat benzyl alcohol, benzyl benzoaat, benzyl cinnamate, benzyl salicylate, cinnamyl alcohol, cinnamal, coumarine, eugenol, limoneen en linalool, stoffen die van nature aanwezig zijn in plantenextracten en worden beschouwd als allergenen. 
Uitgebreide informatie is te vinden op Propolia.com

 

© 2016 - 2022 Honing-en-zo.com | sitemap | rss